Забележителности

в България

МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ

Share

ИСТИНСКАТА МАГИЯ Е ВЪВ ВСИЧКИ ОНЕЗИ МЕСТА, КОИТО ОСТАВАТ НЕЗАБЕЛЯЗАНИ, НЕНАЗОВАНИ И СЯКАШ ГИ НЯМА НА КАРТАТА. СТИГНЕШ ЛИ ДО ТАКОВА МЯСТО, ИМАШ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СИ ОТКРИВАТЕЛ НА ЕДИН ЦЯЛ НОВ СВЯТ!

Български забележителности

По-малко известните чудеса на България

Тази секция е предвидена за да се запознаем с “По-малко известните природни чудеса на България”.

Майката природа е дала много на страната ни, дарила я е с необятни планини, безгранични красоти и величествени кътчета. България се гордее с най-разнообразни забележителности, олицетворение на вековната ни история, култура, традиции и обичаи, множество биосферни уникати и свещени места.

Българският туризъм предлага дестинация за всеки – за нуждаещите се от отдих и прочистване на душата, за любителите на екстремния туризъм, за ценители на изкуството, архитектурата, фотографията, за преследвачите на изчезващото биоразнообразие, за трудещите се българи, които имат нужда от спокойствие, релаксация, балнеолечение, … за тези, които не искат да забравят великите българи, посветили живота си за благото на идните поколения.

Български забележителности

Дестинации

България разполага със стотици дестинации за всеки вкус и предпочитания. Активните туристи вероятно са посетили повечето от най-популярните направления …

Искаме да предложим един по-различен поглед на туристическите дестинации. Да ви запознаем с чудни и уникално места в България, които са останали в сянката на другите. Но повярвайте – те с нищо не отстъпват по величие, святост, красота и чудо на по-популярните направления в туристическия пътеводител. Всяка седмица ще ви запознаваме с уникалността на някое ново, малко известно, но уникално направление за туристическия ви дух.

Прекрасни села и забележителности, които не бива да пропуснем, разчертавайки графика на годишните си екскурзии се простират по горното течение на река Арда. (научи повече за местните забележителности)

 Български забележителности

ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА ПРЕКРАСНАТА МЕСТНОСТ НА ДЕВЕТАШКОТО ПЛАТО


По-малко известните местности в България

 

село Казашко,

село Жеравна,

Еменска екопътека,

Полска Скакавица,

село Долен,

село Косово,

Селата по поречието на река Арда,

село Мандрица,

Ковачевско кале,

Брестовица – царството на лозята,

село Бръшлян,

село Боженци,

село Иванча,

Патлейна.

3 коментара към “МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ”

  1. […] а липсата и на популярност сред най-натоварените туристически дестинации в България е благоприятна за опазването и като […]

  2. […] НАУЧЕТЕ И ЗА ПО-МАЛКО ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ. […]

  3. […] Самата Мраморна пещера не е сред най-популярните дестинации, тъй като е консервирана с цел предпазване от […]

НАПИШИ КОМЕНТАР

Трябва да се логнеш за да коментираш.